nieuwsartikels

Verzekeringsmakelaar & AXA-bankagent te Aarschot

Wat u over Gysemans & Pieters & Partners moet weten.

Gysemans & Pieters & Partners is een makelaar in verzekeringen en AXA bankagent en dit voor bedrijven en particulieren. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Gysemans & Pieters & Partners tot uw dienst.

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen. Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt.

Onze troeven:

 • vrijblijvend advies,
 • checkup van al uw verzekeringen,
 • analyse van uw situatie of uw activiteit,
 • optimalisatie en realisatie van al uw risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

 • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
 • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
 • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
 • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website. Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen. Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

Gysemans & Pieters & Partners steunt…

Wij kiezen ervoor jaarlijks drie grote initiatieven uit onze buurt te ondersteunen, zo willen we een positief verschil maken. We bieden steun aan drie soorten projecten: één vrijetijds-, één maatschappelijk en één sportief project.

 • Als eerste steunt Gysemans & Pieters & Partners de Fundays in Aarschot, een familie-event in hartje Aarschot. Met optredens, dj’s, een rommelmarkt, kermis oldtimer & tuning show en kinderanimatie.
 • Ten tweede steunt Gysemans & Pieters & Partners de Fietseling. De fietseling is een samenwerkingsverband tussen vijf steden en gemeenten met als doel het organiseren van een jaarlijkse fietshappening. Hun uitdaging bestaat erin om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Daarom voorzien zij een zeer uitgebreid netwerk van fietsroutes, voor zowel jong als oud, sportief als recreatief, enkelingen als groepen.
 • Ten derde steunt Gysemans & Pieters & Partners de Fifty-one club uit Aarschot. Fifty-One is een onafhankelijke service club die staat voor vriendschap, respect en verdraagzaamheid. Ze beleggen bijeenkomsten om wederzijds begrip te ontwikkelen en met de opbrengst van hun bijeenkomsten ondersteunen ze sociale doelen.